Har en mega lækker opskrift på marmorkage. Hveder - nemme. Forårsruller NEMME. 100 g marabou mørk chokolade 125 g Kærgården, fedtreducret 2/3 af 250 dl brun farin ( opskriften var eng. Skulle lige bage en kage eller 2 til noget hygge og markræs og faldt over en skøn skøn opskrift på nettet, som jeg lavede om til min "e. 400 g sigtet speltmel 6 æg 1/2 tsk salt 8 dl mælk Milda / becel til at stege i (gerne den med mindst fedt) Pisk æg og mel, p. 250 g Milda/ becel gerne helt fedtfattigt 250 g sukker brun eller hvid 1 tsk vanill. "Daddel kage" 2-3 dl nødder ( Mand. knus hvidløg, svits i olien 2 min. 100 g flormelis 20 g salt 100 g gær 2 æg 150 g becel 15 g kardemomme 5 dl lunkent vand 1 kg CA. 100 g hvid Nestle chokolade 125 g Kærgården, fedtreducret 2/3 af 250 dl brun farin ( opskriften var enge. 1 pk forårsrulle dej hvidkål 3 forårsløg 4 små gulerødder 2 snack peberfrugter 1 fed hvidløg 1 pk hakket oksekød 1-2 tsk ga. 250 dl brun farin. 2-3 dl nødder. 5 dl lunkent vand. 250 dl brun farin. 1-2 tsk ga
lækker, nem og en man nemt kan lave på forhånd. Sørg for at dåsen er dækket af vand hele tiden, så hold låget på gryden, så vandet ikke fordamper derfra
kom en god klat æblemos i bundenkom friske brombær eller en klat brombær-sylt itop med ristede nødder (kom evt lidt honning på til sidst hvis der er luksus på hverdagen)Det er super nemt, lækkert og sundt
Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt. Hvis du laver den med chokolade, så vælg en chokolade med høj kakaoprocent, minimum 70 %. 12-14 stykker Ingredienser. 3-4. Tænd din ovn på 180 grader. Hæld dejen i en valgfri form, så kagen bliver max 5 cm høj. Bag den i cirka 35minutter, til den er gylden. 3-4
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. 5. D. e. n. r. t. b. l. v. i. u. d. W. 3. 0. J. g. f. a. k. s. ø. ,. j. h. p. o. å. m. 1. H. E. L. æ. 7. c. 2. 8. 4. 6. y. (. ). N. F. S. P. B. G. O. /. V. I. T. *. ". A. K. i l
25min. Læg husblads i blød i koldt vand i 10 min. Stil på køl – i 4 timer eller til dagen efter. Lad den stå lidt inden du topper dine jordbær dessert for så til sidst at pynte med et jordbær 175 g mel. 175 g sukker. 50 g kakao. 150 g flormelis
Tag lidt chokolade på en teske og dekorer glasset med chokoladen. Det er så enkelt – ingen hokus pokus – og med nogle høje glas ligner det pludselig en rigtig fancy dessert
Rør flormelis og vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage. 25 x 30 cm). 35min. ved 175° - traditionel ovn. 350 g sukker (ca. 175 g hvedemel (ca. 250 g smør - smeltet
Så det er en kage, som samtidig fungerer så fint som dessertkage – hvis der altså er mere tilbage… Det var der i vores tilfælde, for vi supplerede med pandekager over bål senere på aftenen
Smag sovsen til med salt og peber, og servér retten med fintklippet eller -hakket purløg. Læg smørret ovenpå i små klatter, og sæt fadet i ovnen i 15minutter. Sæt fadet tilbage i ovnen, og giv det 50-55minutter, til kartoflerne er møre. 650 g kartofler. Til 2 personer 6 pølser 1 løg 1 spsk olie 1 spsk smør 650 g kartofler 2 dl fløde 4 1/2 dl mælk 1/2 spsk salt 2 spsk paprika 140 g tomatpuré 1 nip sukker evt
Den er nem, hurtig og lige til at gå til, og en god måde at få brugt nedfaldsæblerne på. Hvis man altid har æbler, mel, smør, sukker og kanel, så er det altid let at fremtrylle en skøn kage – hvis der er gæster på vej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.