Det er efterhånden al al for lang tid siden, at jeg har lavet en indlæg her på bloggen. Årsagen til stilheden skyldes, at vi langt om længe er flyttet ind i vores nye hus
Hver eneste morgen laver jeg en lille omelet med fire æg til fruen og jeg - næsten hver morgen. Det tager ikke lang tid, men enkelte dage hver anden uge kører jeg fra vores skønne nye lejlighed i Silkeborg til Viborg, hvor min søn Marcus på 6 år går i skole
Når jeg tænker fastelavn, husker jeg tilbage på glæden ved at skulle klædes ud og mødes med klassekammerater osv for at slå katten af tønden, og hvordan vi ofrede alt for at nå at få noget af de godter tønden nu bød på
Har længe ledt efter en müsli som levede op til mine krav - masse lækre nødder, ikke for meget tilsat sukker, ikke tilsat alt muligt der starter med E og slutter på en række tal, ikke for meget mættet fedt - og så skulle den stadig være knasende sprød og lækker
Brownies med kun tre ingredienser. Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Vi har flere forskellige opskrifter på pastasalat, for pastasalat er bare så nem at variere. Det eneste der er fælles for alle opskrifterne, er at de indeholder pasta og en dressing
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.