vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
I sidste uge, da mine forældre var på besøg, lavede vi denne lækre marrokanske tagine med oksekød og masser af marrokanske krydderier i vores nye stegeso
“Hold da op hvor smager det godt”, ja sådan noget skal man høre på mens man sidder og spiser sin aftensmad… Og jeg må sige at alt ros var velfortjent Disse naanbrød blev intet mindre end perfekte, både sprøde, bløde og tilpas krydrede
Efter jeg er begyndt at spise LCHF, er jeg blevet mere og mere sart overfor færdigproducerede madvarer - ogkødboller fra køledisken i supermarkedet er nok noget af det mest tarvelige, jeg kan komme i tanke om (jeg aner jo ikke hvad de har puttet i eller hvor kødet kommer fra
De er urolige, sultne og tørstige, og det. Der er varmt og. noget at spise. De slæber borde og. grillet kylling, marokkansk salat, kogte linser og hakket kød i tykke brød
Og har du været på en indisk restaurant, har du garanteret fået serveret naanbrød til din mad. Naan spises dogogså i Iran, Afghanistan, Pakistan og i hele det centralasiatiske område
at få den helt smidig og glat. til de er flotte og gyldne. 11 dl syrnet mælkeprodukt (yoghurt natural, creme fraiche, etc. 1Nigellafrø eller hvad du lige føler forRør gæren ud i vandet, tilsæt yoghurt, æg, smeltet smør, salt og sukker og rør det sammen. 1Tilsæt melet og ælt dejen, til den er smidig og glat. 3-4 min ved lav hastighed og 5-6 min. 1Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt størrelse (tager ca. 1Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 5-6 lige store dele. 1Pensl brødene med olivenolie ogog drys dem med frø/krydderurter
Det blev derfor kødboller lavet af kalvekød, og dertil en tomatsovs med lidt fløde og hvidvin. Jeg har haft besøg af bedste-veninderne Louise og Kathrine og så kan det da næsten ikke blive bedre at være på barsel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.