Naanbrød og marrokanske kødboller
The Baking Apprentice
The Baking Apprentice
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 spsk yoghurt naturel
  • 2 tsk nigellafrø
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 tsk salt
  • 1 dl lunken vand
  • 1 tsk sukker
  • 1-2 finthakkede fed hvidløg
  • 500 gram oksefars 8-10%
  • 1 hakket løg (ca. 100 gram)
  • 2 hakkede fede hvidløg
  • 1 dusk hakket persille
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk stødt koriander
  • 1/2 stødt ingefær
  • 1 tsk paprika
  • 11/2 tsk salt
  •  
  • Til saucen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 lille dåse konc. tomatpuré
  • 1 tsk gurkemeje

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.