For hvorfor vælgerman bevidst at gøre madlavningen mere langtrukken. Rodfrugter og grøntsagerefter behag (eller hvad du har pålager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakker og løg er godt
… ja så får man disse lækre sager. De her cookies har nemlig en midte med konsistens som brownie fyldt med chokolade stykker, og så er de drysset med havsalt på toppen, som en god cookie (efter min mening) er - se evt
En af de mange gode ting ved det sted er, at maden er virkelig god, sund og varieret. Som jeg vist har fået pralet med, var jeg i sidste uge på sportsresortet Playitas på den kanariske ø Fuerteventura
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Og overskuddet har manglet det sidste lange stykke tid, det skyldes en kombination af at Thomas har været ude at rejse et par dage næsten hver uge, og arbejdsopgave og deadlines der har fyldt meget påøverste etage
En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdageefterlades til at blive kedelige og ufestlige
Extra Strong Liquorice mandler. Pakken med disse lækre limited edition kan købes både i butikker som normalt forhandlerSummerbird, Summerbirds egne butikker og naturligvis påSummerbirds hjemmeside
Det smagte ikke fantastisk, men det kunne da spises, hvis man kom det ovenpå noget yogurt/skyr. Han forsøgte og forsøgte og forsøgte at suge mere mælk ud, men intet kom der, og man sad der med en meget frustreret og utilfreds baby, der ikke forstod hvor mælken blev af
Derer dog altid en voldsom diskussion om hvorvidt chokoladestykkerneer store nok og mange nok. Når nu jeg synes hverdagener fantastisk, hvorfor så ikke fejre en tirsdag eftermiddag med gode chokoladeboller
En god kop kaffe med hjemmebagt kage til får hyggen til at brede sig og nårmanvælger at bage selv, erder nogle forholdsregler, det er klogt at forholde sig fornuftigt til
Økologisk samsø hvedemelJeg læste lidt på nettet (bagerskolen )og der stod at hvis man ville have en blød skorpe så skulle man tilføje fedt men at man ikke skulle bruge mælk for så blev brødet mindre og krummen skulle blive mere grå, og puu ha gråt brød DET vil vi ikke have, så jeg brugte selvfølgelig vand
Selvom jeg virkelig hygger mig med at fifle med nye retter, erder bare nogle sikre vindere, som jeg vender tilbage til igen og igen, hvis det skal gå stærkt – ja, og hvis jeg skal kunne trække på mit basislager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.