-. J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. 8. 4. B. 6. T. 7
-. -. -. -. -. -. -. M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Den er brygget på barbera-druen, og den har en kraftig, men forfriskende smag. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret. 1Skyl ketchupflasken med vand og tilsæt også denne ketchup-rest
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
-. -. -. -. -. J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
-. -. -. -. J. e. g. h. a. r. n. s. t. o. v. d. f. b. y. ,. l. i. k. m. N. D. p. c. ø. F. u. æ. å. (. 4. ). 2. S. 3. 1. 5. ½. 0. P. B. j. 6. 7. 8. 9. é. n g
Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle. Brun smør på en pande og brun andebrysterne på skindsiden. 3 Berberiandebryster a´ 200 gr. Steg andebrysterne ved 200 grader i 25 min. Tag fadet ud, og lad andebrysterne hvile i 10 - 15 min. Du kan se opskrift på brunede kartofler og halve æbler med gele´ 3 Berberiandebryster a´ 200 gr salt, peber
Andebryst med appelsin, rødkål og mandler. Læg andebrystet i et ovnfast fad, rids fedtsiden, drys med salt, peber og rosmarin og skær halvdelen af appelsinen i tynde skiver og læg dem over andebrystet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.