lun æblemos. æblemos. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. lun æblemos. 3 dl æblemos. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks
Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Skær æbler og ferskner ud i mindre tern. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady). 3) Vend kål, æble, ferskner og blåbær sammen med dressingen. 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady)
Efterår er lig medæbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Mørbradmed bacon, appelsin og julens varme krydderier. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Krydr mørbradenmed salt og peber og brun den i olie på en stor pande. Svinemørbrad er virkelig lækkert som weekend- eller gæstemad, og denne ret er rigtig nem at lave, og den kan sagtens serveres til gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.