Mælkefri påskeæg med marcipan og nougat
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 12 stk hvis alt fyld og forskellig marcipan
  • Nougat
  • . 6 æg
  • 2 spsk hasselnøddesmør
  • (helt fintkværnede hasselnødder kan også bruges)*
  • ¼ dl overtrækschokolade
  • (se opskrift længere nede)
  • ¼ spsk. ahornsirup,
  • agavesirup eller palmesukkersirup**
  • ½ spsk. agave- eller
  • ahornsirup
  • g smuttede mandler eller hele mandler, hvis marcipanen godt må se grov ud
  • ½ spsk. agavesirup, ahornsirup eller honning eller 3-4 medjool dadler
  • knivspids salt
  • tsk. vaniljepulver
  • Evt.
  • ¼ spsk. kokosolie
  • Evt.
  • ½ spsk. vand
  • 40 gram tørret mango
  • (abrikoser kan også bruges)
  • 1 dl kakaosmør eller
  • kokosolie
  • ½ dl palmesukkersirup**,
  • ahornsirup eller agavesirup
  • 1 dl kakaosmør eller
  • kokosolie
  • ¼ dl palmesukkersirup**,
  • ahornsirup eller agavesirup

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.