Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Til sidst lægges et lag med hyldeblomstmousse. En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster
tilsæt hakket hasselnødderne. hak chokoladen og hæld det op i 1 dl fløde der varmes op og tilsæt husblas. moussen hældes i serveringsglassende eller på kagen 4 husblas. 1 dl fløde der varmes op og tilsæt husblas
Derfor synes jeg nu, at det er tid til at kaste mig over mousser i andre smagsvariationer. Med denne blæst, susen og pusten, kan man ikke andet, end længes tilbage mod den fantastiske, varme, lyse sommer
Moussen er nu klar til at hældes på kagen( hvis kagen bliver bygget op med ''form'') ellers sættes den på kål 5 timers tid og kan herfter smørres på kagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.