Byg moussakaen op i en ildfast fad som en lasagne, med auberginerne som lag i mellem kødsaucen. Traditionelt er retten med kartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
Auberginer på tilbud, det giver anledning til moussaka, strakte lige til 6 personer serveret med salat og flutes. Pensles med olie, og brunes i ovnen ved 225 gr i 10-15 min
Beklæd en springform/bradepande med bagepapir, og lav moussakaen ved først at lave et lagt med aubergine, så kødfyld, så aubergine igen og endnu et lag kødfyld
Som du kan se, er der godt med proteiner i. Jeg skræller aldrig auberginer, fordi selve skrællet, med dets mørke bordeaux/sorte farve, er rigt på stærke antioxidanter, som jeg også vil have med i retten)
Steg kødet i en gryde med olivenolie. Smag til med perfekt sød og salt. 400g hakkede tomat med basilikum (1 stk dåse). 400g hakkede tomat med basilikum (1 stk dåse)
Der var opskrifter på retter som flødekartofler, tunfiskemousse, culottesteg, ostesuppe og musaka … eller moussaka som det også staves – bare for at nævne nogle af dem
Opskrift kylling på dåse, øl i røv kylling, kylling med øldåse, pip på dåse. Har vi ikke alle prøvet at falde i søvn efter en druktur og så vogne op med bukserne nede og en ølflaske eller dåse langt op i røven
Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler. Salaten er vendt i skyr som er smagt til med citronsaft og honning, så det er en mættende salat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.