længere tid, da det afhænger af temperaturen på melet og gær-blandingen) til dejen har dobbelt størrelse, sådan at den giver efter, når man trykker den let i toppen
3-4 dl hønsebouillon. 3-4 dl hønsebouillon. Til tider kan det være svært at blive enige om, hvad vi skal have til aftensmad, men når kylling i tomat/hvidløgssauce bliver foreslået, er der aldrig nogle protester
Det er en klistret chokoladebombe uden lige, præcis som vi elsker den. 30x25 cm, beklædt med bagepapir) og bag kagen i den forvarmede ovn 30-35 minutter eller til toppen er fast, men kagen stadig er blød i midten
Pasta er en kilde til mange kulhydrater - de er ikke nødvendigvis en dårlig ting - men hvis du vil spare lidt på dem, så er udskiftningen til kål en rigtig god ide
Det er vigtigt at bruge en god chokolade for at få den rigtig brownie-smag frem. Men da det er ikke så ofte, man er så mange mennesker, at der skal bruges en hel bradepande brownies - så jeg har ændret opskriften til en mindre portion med hassel -og pistacienødder
Især hvis man er kørt træt i de hvide hvede-pølsehorn, man ellers ofte ser. Du kan tilsætte alt muligt til dejen - en rest havregrød, moste kartofler, frø, kerner, revet gulerod - bare sørg for at gøre det, inden du tilsætter hvedemel
Æblekage er jo altid lækkert, selvom det ikke er efterår - hverken ifølge vejret eller kalenderen. Tærten her er bagt med en karamel-agtig sauce, som hældes over æblerne og derfor bliver en lækker masse omringet af mørdej
Måske jeg har brugt turbo-gær. Dog hævede det meget hurtigt, Sabina skriver at det skal hæve 2-3 timer, men mit var langt over brødformens kanter allerede efter en time. 500-600 g. Lad det efterhæve 2-3 timer, til brødet er hævet op over formens kant (hævetiden kan variere, så hold øje med dit brød). 500-600 g
Vi besluttede derfor, at han skulle have sig en kage - så kunne jeg også få stillet min bagelyst. ) Derudover fik han en stor salmiak-slikkepind, som vi fandt på Hjallerup Marked
Så hvis det sker for dig, må du ikke smide det hele ud uden at tjekke, om det nu også er mislykkes - jeg vil selvfølgelig anbefale dig at holde øje med det i stedet
Tryk stængerne flade og bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader. Da både min kæreste og min mor er store fans af disse, er I nødt til at have opskriften
varmluft - müslien bliver meget hurtig lidt for mørk. hvert andet minut - sæt evt. Jeg faldt lige over Helse Mathildes blog og fandt denne opskrift på hjemmelavet müsli (den originale opskrift kan findes her)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.