Vask de små kartofler, tør dem (halver den, hvis de er lidt store) – og læg dem i en bradepande. Jeg har indkøbt nogle lækre berberi andebryster, som jeg vil servere med lidt rucolasalat, små gourmetkartofler med rosmarin og honningglaserede valnødder
Skær æbler i både og bland dem med svesker og timian , du kan bruge både frisk timian og tørret. Skyld den i koldt vand og tør den godt med køkkenrulle , både udvendig og indvendigt
Pres appelsinen og bland saftenmed valnøddeolien. Gnid anden med salt indvendigt og udvendigt. Læg anden med ryggen opad på en ovnrist over en bradepande
I torsdags var jeg sent på arbejde, så det blev ikke til Mortens and den aften, lørdag var dagen så, hvor jeg ville lave and og orkede alligevel ikke den helt store langtidssteget andesteg, så det blev til andebryster i stedet for
Rids skindet på andebrystetog drys med salt og peber. andebrysterne ind i staniol og lad hvile i ca. Når rødkålen har den ønskede konsistens - jeg kan bedst li' den med lidt bid i - vendes valnødderne deri og den er klar til servering
Fyld det medæblerog svesker. Er det en andebryststeg er der ikke noget at koge fond på – derfor udskifter jeg vandet undervejs, så der bliver lidt mere at gøre godt med
Server medkogte porrer – og hvidløgskartofler. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Jeg lavede denne indiske suppe medvarmekrydderierog håbede på at den kunne give lidt varme. Tilsæt krydderierne, på nær salt og peber, og “brænd” dem godt af mens det vendes med løgene
Andesteg medæblerog svesker. To store, flotte fritgående ænder købt i Meny, der i denne uge (til ogmed i dag) har de fritgående ænder i to forskellige størrelse og til en god pris
Det er den samme krydderblanding, jeg plejer at bruge til julekylling – den skal du også prøve en dag i december – den er hurtigere og kan laves en helt almindelig hverdagsaften
C. h. o. k. l. a. d. e. g. m. n. t. y. s. p. r. ø. ,. b. æ. c. i. j. v. D. u. å. f. K. S. L. T. O. 3. 0. 4. -. 5. B. 2. (. 1. ). ½. /. 7. P. R. H. N. G. I. Å. J. M. 9
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
–. –. M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.