Anret kartoffelsalaten på grøn salat og server medfrikadellerne. Frikadellerne kan dogogså sagtens laves om vinteren, men så ville jeg servere dem med en kålsalat og ovnstegte kartofler
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Frikadellermed en frisk smag af citron og rosmarin serveret med en lækker lun kartoffelsalat. Hæld kartofler og broccoli tilbage i saucen sammen med persille og server til frikadeller
Det er vigtigt, at du lader farsen stå og trække ellers vil frikadellerne ikke få megen smag. Jeg fører stolt arven videre med min egen variant, som i følge nogen er bedre end deres forgængere
Frikadellerne var efter God mad - Let at lave (med lidt ændringer) og steges i ovnen for at undgå de bliver sorte og for at spare på de i forvejen mange kalorier i sådan et måltid
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Og når det er hjemme-hygge, er det så nemt lige at tage en pose med hjem og lune i ovnen. Når det begynder at boble langs kanten, vendes æbleskiven (nemmest at styre med to kødnåle) steg æbleskiverne lige så lang tid som på den første side
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Kog dem i saltet vand til de er møre men stadig med bid i. Skyl persillen og hak den groft. Dryp hvidvinseddike og olivenolie udover og krydr med salt og peber
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. -) Min mormor var åbenbart ekspert udi kagecreme, for i opskriften stod der bare, at man skal koge en creme og komme i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.