M. a. n. g. l. e. r. d. u. o. å. i. m. t. S. v. ,. h. s. b. k. æ. y. f. p. I. j. 1. 0. 5. E. (. ø. ). F. #. 6. N. -. J. P. K. L. /. x. 2. 3. G. c. T. H. 4. 7. B. C. D. 8. 9. Æ. *. V. g
Hver morgen spiser jeg skyrmed frugt på toppen - både fordi det smager godt når det er rørt op og fordi det mætter længere og fordi der er langt færre kalorier i end den havregrynmed mælk, som jeg plejede at spise
Til morgenmad spiser jeg for tiden skyrmed knækket knækbrød og blåbær. Den kan selvfølgelig bruges til traditionel æblegrød, men også her, ovenpå morgenmaden - tro mig, det smager virkelig fantastisk
Jeg plejer bare at få havregrynmed mælk til morgenmad, men nogen gange må der gerne ske lidt mere - og det er ikke altid, der er tid/råd til at gå til bageren Så jeg har lavet mig nogle sirupsristede havregryn til at putte oven på yoghurt - nu var det lige sirup, jeg havde, men der kan selvfølgelig også bruges honning
Morgenmaden er altid den jeg glæder mig mest til, og derfor eksperimentere jeg ofte med den. -) Dette var min morgenmad denne morgen - som kostplanen også siger er den bestående af havregryn, yoghurtog frugt
Denne lækre tzatziki har fået et twist med æble, og smager helt fantastisk til kyllingen. Jeg lavede en kylling for meget til aftensmaden, som jeg kunne bruge til morgenmad dagen efter - hvilket jeg klart også vil anbefale dig at gøre (den kan også bruges i madpakken, eller laves generelt, hvis du står og har en rest kylling/kalkun/laks/ørred e
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men medhavregryn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.