MORGENMAD ALA ARLA
annaeiholm.wordpress.com
annaeiholm.wordpress.com
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 125 g kolde risengrød – evt. en rest
  • 2 dl Cheasy vanilje yoghurt 0,1 %
  • 1 appelsin skåret fileter
  • ½ tsk. kanel
  • Kog din risengrød på minimælk i stedet for sødmælk for at spare på både fedt og kalorier (jf. Hjerteforeningens anbefaling om at anvende mælk og surmælksprodukter med højst 0,7g fedt pr. 100g)
  • Portionen kan sagtens laves om aftenen, stilles i køleskabet natten over og blot toppes med nødder og appelsin næste morgen
  • 1 dl gryn
  • 1 dl vand
  • 1 dl mælk
  • 1 dl Arla Cultura Balance Blåbær
  • 75 g friske blåbær

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.