J. e. g. h. a. r. s. t. d. i. n. k. l. o. p. f. ø. å. ,. v. C. m. I. F. y. æ. u. j. b. D. S. H. c. ). M. K. (. R. N. B. O. G. 1. 9. 2. 0. 8. 3. /. 4. 5. ½. 7. 6. %. A. -. z. W. T. P. '. L. U. V. ". w
I. a. n. l. e. d. i. g. f. m. ø. s. v. j. o. r. u. J. k. 1. 0. -. 4. 5. ,. å. t. ". p. N. æ. P. h. y. b. O. D. ). S. M. H. &. (. G. c. 2. 3. 7. /. F. T. 6. C. B. R. 8. L. '
De er sågar blevet serveret til middagsmad, efter et træningspas, da de har en utrolig god sammensætning mellem gode kulhydrater, fibre samt protein, til hurtig og optimal restitution
Vi havde noget rå marcipan i fryseren, så vi besluttede at lave en stor portion mini napoleonshatte. Efter at have tilbragt en del timer i Herning og efterfølgende kikket kataloger igenne herhjemme, blev vi lidt lækkersultne
På den måde fik drengene også protein og fedt i sig fra morgenstunden af. Protein er virketid for dannelsen af dopamin, noradrenalin og adrenalin som jo er vores opkvikkende hormoner
åh, hvor er jeg dog ikke lavet til at stå op tidligt – nåh, men ATTACK. Så i fuld sving og få pakket grej sammen inden den stod på Go’ Morgen Danmark med et meget indlysende efterårstema
Startede dagen i dag med et glas kogt vand med citron saft… (se indlægget fra i går omkring koldt vs varmt vand) og det har nok noget på sig… min mave har ihvertfald været glad i dag
Jeg har lavet disse napoleons hatte til min Foodie Penpal, for hun ville gerne have noget dansk. Opskriften på napoleonshattene er fra Karolies Køkken nr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.