D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Morgenboller fyldt med smag og sunde kostfibre. Selvom vi kalder dem morgenboller passer de også perfekt som en eftermiddagsbolle eller som sandwich i madpakken
Morgenbollermed græskarkerner og kakao. Nu hvor teenageren har påskeferie i denne uge, og vi ikke har planlagt de helt vilde ture, men bare hjemmehygge, løb for mit vedkommende og fodbold for ham, vil jeg bage lidt læk-kerier, vi kan hygge os med
Jeg elsker hjemmebagte morgenboller, og det er efterhånden blevet mere normalt med friskbagte boller herhjemme i weekendmorgenerne end en tur til bageren
Derefter røres melet i lidt ad gangen - jeg gør det altid på røremaskinen med dejkroge. Dejen skal stadig være klistret, men ikke for vandet - jeg siger altid at dejen skal slippe kanterne af skålen når man ælter den med dejkrogene
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
Der er der ikke meget der slår morgenbrød af økologisk/biodynamisk mel med kimen og skaldele intakt. Pres citron i håndvarmt vand, hæld i melet sammen med olie
K. o. l. d. h. æ. v. e. t. b. r. a. g. m. -. ,. s. i. k. n. J. H. f. p. j. 1. y. å. D. ø. S. u. M. O. /. 2. 0. 7. T. 8. B. L. c. 5. 3. 4. C. E. (. x. ). R. F. N. P. I
Melet tilsættes lidt efter lidt imens der røres, vurder om dejen lige akkurat kan holde formen som boller, og tilsæt ikke mere end absolut nødvendigt, så bliver bollerne tunge (gem lidt af melet til at drysse bordet med) og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca
I går aftes lavede jeg en lynhurtig dej, der har stået og hygget sig i køleskabet indtil i dag Det allerbedste jeg ved om morgenen, er duften af nybagte boller og med denne opskrift tager det ikke mange minutter at få friske boller på morgenbordet
Så hvorfor ikke bage en stor portion morgenboller lige til at varme en søndag morgen. Denne opskrift er fra Hjemmet, og jeg er helt vil med den fordi de hvide boller er fyldige og smagfulde til trods for at de hverken er tilsat smør eller æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.