Igår havde jeg så hyggeligt tøsebesøg af Marie og Camilla, hvilket jo var en fantastisk mulighed for, at få afprøvet det fine fine jern - og nåeh ja, så er det vel også en smule overskudsagtigt, lige at smække en røvfuld hjemmelavede æbleskiver på bordet
Ingen jul uden æbleskiver, så her kommer min bedste opskrift. Hold æbleskiverne varme i ovnen mens resten bages og server med sukker, flormelis og syltetøj
Da jeg var i sommerhus fik jeg de bedste æbleskiver, jeg i mit liv har smagt. Nu har vi omsider nogle julehyggedage i sigte (og de fleste af os kan forhåbentligt lægge eksamenspapirerne på hylden for en stund), så jeg vil forkæle jer med opskriften på æbleskiver med marzipan og æblekompot
Julehygge i Danmark er af mange forbundet med varme og sprøde æbleskiver. Det er den også for mig, men som veganer kan jeg ikke bare købe en pose frosne æbleskiver i Netto til mig og min familie
Efteråret rusker og regner udenfor og det er tid til at hygge sig indendøre med dejlige æbleskiver. Men hvorfor hedder det egentlig æbleskiver, når der ikke er nogle æbler i
I stedet for de normale købe æbleskiver så bør man prøve at lave disse i stedet. De sprøde og knasende æbler er rigtig spændende i en æbleskive, men hvis man ikke et til æbler med lidt bid i så kan man koge dem før de kommes i æbleskiverne
Søndag i advent jeg lavede æbleskiver. Hun kom lige til eftermiddagskaffe-tid, så jeg var heldigvis nød til at lave to hold æbleskiver så jeg var sikker på der var nok
En nem opskrift på æbleskiver, med dejlig smag af kardemomme og vanilje. Vend æbleskiverne, med et træspyd, en halv omgang, når de begynder at stivne og hæve i kanterne
Veganske æbleskiver med vaniljeprotein og kokossukker. Jeg bruger ofte proteinpulver i både vafler og pandekager, så de mætter lidt mere – så hvorfor ikke også i æbleskiver
Hvad passer bedre end en god omgang æbleskiver med gær og kærnemælk. Jeg tænkte, æbleskiver og kaffe om eftermiddagen og æbleskiver og gløgg til aften, når mørket har sænket sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.