Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrownies med kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
Den får alle mine anbefalinger. Chokoladekage med kaffeglasur 10-12 personer - en springform på 24 cm. Hæld dejen i en smurt springform, og bag den midt i en forvarmet ovn ved 170° i 40-45 minutter (tjek med en kødnål, om der hænger dej på, det kan godt være at den skal bage lidt længere end angivet)
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Jeg plejer at lave gulerodbrud i lange baner, men alternativt kan man lave chokolade-brud til børnefødselsdagen (eller bare til dem, der har en sød tand) eller rosin-brud som det halvsunde kompromis
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Grunden til at kuren blev udskudt var, at Peter læste til eksamen og derfor ikke rigtig kunne koncentrere sig om at være på kur og tænke på kcal og motion
Jeg er aldrig fanatisk med min mad, så er jeg sulten, så spiser jeg også. Til frokost tog jeg mig en makrelmad med en let mayo og en færdiglavet rodfrugtsalat fra Føtex
Jeg har lært af mine fejl ved første detox forløb, og har derfor denne gang fyldt godt op med en masse forskelligt frugt og grønt i køleskabet, således at forløbet ikke går på afveje og bliver kedeligt
Når æg og dej er godt æltet sammen, skal dejen i hvile i køleskabet til dagen efter. Bland de to forskellige mel sammen, og nærmest mos det sammen med smøret
Mine tænder løber lidt i vand, ved at skrive om dem, så nu må I hellere bare få opskriften. Hvis det er helt umuligt, og dejen bliver ved med at være for klistret, kan du tilsætte lidt mere mel
Den her årstid er normalt lig med suppe i hvert fald en gang om ugen hjemme hos os. Nu er det lige omvendt med årstiderne, hvor vi befinder os nu, så vi går mod varme og sommer
I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 2. 6. -. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
I dagens anledning har jeg valgt at bage klassiske kanelsnegle med et efterårstouch af æblefyld. Det er vist mest svenskerne, der fejrer deres berømte “Kanelbullar”, og det med god grund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.