F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Jeg har en forkærlighed for elefanter (og giraffer - hvis nogen skulle spørge. ) Da jeg faldt over Herriët's opskrift, gik der højst en time før jeg sad i sofahjørnet med den nyindkøbte opskrift, hæklenål og et nøgle gråt garn
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
Morgenmad, mellemmåltider og frokost går ret meget igen – derimod varierer aftensmaden meget. I indlægget her kan du få et indblik i, hvordan mine kostvaner er for en almindelig uge
Brud, boller, kald dem hvad du vil, men uanset hvad, så er det en fornøjelse hver gang. Jeg plejer at lave gulerodbrud i lange baner, men alternativt kan man lave chokolade-brud til børnefødselsdagen (eller bare til dem, der har en sød tand) eller rosin-brud som det halvsunde kompromis
Her får I opskriften på mine bedste hindbærsnitter. Der står chokolademousse ud af ørerne på mig, jeg har karamel ALLE vegne, jeg drømmer om hindbærsnitter om natten, og tro det eller ej
Jeg prioriterer mad meget højt i mit budget, så derfor handler jeg ofte i Netto og andre discountbutikker, går på tilbudsjagt, fryser store portioner kød og planlægger minemåltider
L. i. d. t. o. v. e. r. 2. u. g. s. f. b. l. m. p. k. n. h. a. D. j. ,. æ. J. å. B. y. E. G. R. S. Å. A. ). K. ø. c. 1. 5. 7. 8. 4. 6. F. -. H. P. O. T. M. ) L
N. u. n. æ. r. m. e. y. t. å. s. a. f. i. g. ,. h. v. l. k. o. d. b. p. ). F. S. j. M. ø. D. I. c. J. -. V. H. <. 3. ". T. G. (. '. C. B. &. Å. R. w. E. O. q. x. 2. 4. 1. 6. K. P. ) g
Brud, boller, kald dem hvad du vil, men uanset hvad, så er det en fornøjelse hver gang. Jeg plejer at lave gulerodbrud i lange baner, men alternativt kan man lave chokolade-brud til børnefødselsdagen (eller bare til dem, der har en sød tand) eller rosin-brud som det halvsunde kompromis
Utrolig lækker, både til morgenbordet, men specielt også som mellemmåltid, og mætter utrolig godt. I slutningen af Januar startede jeg denne blog, og det har været fantastisk at se, så mange, der har været inde og tjekke mine opskrifter hver dag
Jeg har tidligere bragt jer opskriften til mine skønne små pandekager, der er helt uden mel og andre forarbejdede ingredienser – noget din krop vil takke dig for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.