Jeg besluttede mig derforfor at lave denne smukke kage ud af risalamanden. Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Og så behøver det altså ikke at være jul, for at man kan servere sådan en lækker “lille” stang her. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Fordel massen i en smurt tærteform. Hæld fyldet ned i tærte formen. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse. Forbag dejen i 10 min
F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Jeg har en forkærlighedfor elefanter (og giraffer - hvis nogen skulle spørge. Normalt keder jeg mig hvis jeg skal lave mere end to af samme slags, men tænker at det er mulighederne for at lave nye farvekombinationer der gør at jeg stadig synes de er sjove
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
I indlægget her kan du få et indblik i, hvordan mine kostvaner er for en almindelig uge. I weekenden har jeg for eksempel spist havregrød med peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrød med dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Brud, boller, kald dem hvad du vil, men uanset hvad, så er det en fornøjelse hver gang. Og til sidst skal melet i, men kun til dejen har en konsistens som en god bolledej - den må ikke blive for tør, for så bliver næste skridt en smule besværligt
Så jeg laver altså mine i forvejen, hvis jeg får mange gæster. Det har været så hyggeligt at give jer en lille ny opskrift hver dag, og hvor har det bare været skønt at se alle jeres lykkedes forsøg på opskrifterne – Tusinde tak for alle billederne især på instagram
De slår alle andre opskrifter og folk er altid begejstret for dem. Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.