Granolaen bliver lavet hver søndag, og så er der både til min mor og jeg den næste uge. Der findes allerede en opskrift på bloggen, der minder om denne, men jeg har videreudviklet en sukkerfri version, der er lige så god, så den får i her
Jeg kan love jer for, at det er her er blevet min nye yndlingsmorgenmad. Jeg har før lavet bananpandekager, dem kan du finde lige her, men da jeg skulle spise morgenmad med mine 2 søde veninder, hvoraf den ene er glutenallergiker, måtte vi lige ændre lidt i opskriften. 3 modne bananer3 æg3 store spsk glutenfrie havregryn (du kan også bruge almindelige)1,5 tsk bagepulver1/2-1 tsk kanelet knips salt3 tsk smør til stegning. Pandekagerne skal have cirka 2-3 minutter på hver side og er færdige, når de er gyldne og bagt hele vejen igennem. stå i 5 minutter, og blend det så med skyr og mælk, tilføj evt
Jeg spiser normalt A38 med hjemmelavet Chunky banan granola (som er min absolutte yndlingsmorgenmad), men når jeg engang imellem spiser noget andet, bliver det tit grød – især nu hvor det er koldere udenfor, kommer grød helt sikkert på menuen herhjemme lidt oftere
Jeg er blevet vækket af min kat. Jeg har bygget med LEGO med Malthe og min bonusfætter. Jeg har kigget i min fars scrapbog og hørt historier fra hans bordtenniskariere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.