P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
læg koteletterne i posen og mariner kødet i min. Så bliver der tændt op i de små haver. Og det er ikke kun i grillen men også for kreativiteten af marinader, salater, kartoffelretter
Min version på sundere brunkager, her mandel-brunkager - lavet uden sukker eller smør. Min version på sundere vanillekranse - Her Mandelkranse med vanille - et supplement og ikke en erstatning til årets julebagning - heller ikke med tilsat sukker eller smør
M. e. r. m. a. d. f. i. n. …. g. s. t. l. ø. ,. h. v. o. j. b. D. p. å. F. y. V. k. u. æ. c. é. U. S. P. O. L. (. ). 3. 2. 0. 4. 1. 8. %. -. ½. 5. A. C. B. R
I går var det bloggen fødselsdags, hurra hurra hurra. Tænkt at det er 2 år siden, jeg startede. Det er indtil videre blev til 218 indlæg, og jeg glæder mig til alle de lækre opskrifter, som fremtiden vil byde på
D. e. r. s. k. a. l. n. o. g. t. y. p. å. b. ,. j. h. d. f. v. i. æ. u. -. m. J. ø. N. T. '. ". U. B. c. W. M. C. z. O. K. 1. 2. I. 5. 0. 3. F. S. H. R. L. 4. Æ. P
Ikke så tit, eller faktisk aldrig, men indehaveren af denne skønne blog er en af mine allerbedste venner og inden jeg begynder at kaste rosende floskler om mig i grams, må jeg hellere hive i tømmen og komme til indlæggets egentlige natur
Bages i en forvarmet ovn på 180º i 20-25 minutter. Bages i en forvarmet ovn på 180º i 20-25 minutter. Jeg har aldrig smagt græskar – kun skåret ansigter i dem med en kniv
Mit udgangspunkt for at booste min fordøjelse er fordi jeg vil være endnu sundere, have mere energi og overskud i min hverdag og min indgangsvinkel er at holde alle opskrifterne i bogen, laktosefrie
D. e. t. r. b. l. v. i. d. f. o. a. n. g. p. å. S. j. ,. u. s. F. y. m. æ. J. h. T. k. E. c. U. H. ø. V. M. N. L. P. I. -. ). K. 2. 4. 0. 3. /. 1. 5. B. 6. A
Når dejen har fået en god smidig konsistens, skal den hæve i minimum 30 minutter. 15-20 min. Så er de sidste forberedelser til Roskilde ved at være på plads, og i morgen drager jeg af sted mod djævleøen
Jeg brugte min røremaskine, hvis du ikke har sådan en kan du gøre det med hænderne. Jeg lod maskinen ælte dejen i ca 5 minutter - bare rolig, dejen skal være lidt klistret. Efter ca 30 minutter tager du låget af og giver brødet ca 15 minutter mere. Tag brødet ud af gryden og lad det køle af i 10 minutter
Ja, dagen i dag startede ud med brunch sammen med minveninde Majken. At få en brunch tallerken, men denne var lige i min smag, og der følger the eller kaffe med ad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.