Hvis du vil vide mere - så læs min blog. En pose nye kartofler fra udlandet, som bare ikke smager nye. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Mad fra haven
Min opskrift her ER naturligvis ikke som en cremet omgang du får serveret på en god restaurante, men det er en tilforladelig erstatning til en hverdagsaften hvor du trænger til en skål varm, sund og lækker aftensmad
R. ø. d. k. å. l. e. r. b. i. g. t. O. m. o. n. s. u. F. y. a. p. h. -. ". A. v. j. ,. f. M. P. æ. S. c. ½. 1. 2. G. Æ. E. (. ). D. K. 3. J. Ø. T. H. . B. V. L. I. w. 4. x
Pres saften fra appelsinen, og hæld den i en skål. andre nye rødder sammen med gulerødderne. 1 bdt nye gulerødder ( 4- 500 g). Tilsæt gulerødderne og kog dem i højst 3 minutter. Lad dem trække mindst 20 minutter før servering. 1 bdt nye gulerødder
1) Fjern de værste sener og fedt fra svinekæberne. Lad det simre 70-90 min. ca 20-25 min. i ca 20 min. 5) Når svinekæberne er møre sigtes lagen fra og en vaniljestang flækkes, skrabes fri for korn og kommes i gryden
Hvis du vil vide mere - så læs min blog. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Lidt af hvert, Mad fra haven, Opskrifter og tagget nye kartofler, sommer, sommerferie
Men det er jo ikke min stil. ), fordi forskellige garner filter forskelligt og ikke skrumper lige meget, så jeg kunne ikke bare genbruge størrelsen fra sidste års valkede vanter
En puré af nye danske ærter passer fint til kartofler og ris. 700 g nye kartofler. Bag kartoflerne 15-20 minutter. Kog vilde ris i dobbelt mængde vand 40-50 minutter. De koges også i dobbelt mængde vand men kun 20-25 minutter. Skræl hvide asparges og kog dem 2-3 minutter i vand med et drys sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.