Min mors fødselsdagsboller er en god gammel klassiker, der er gået i arv i mange generationer. Mine mest populære og roste retter, har jeg lært af min mor
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
Start gerne med at bage kagen min. De fodboldkager, som Malthe havde bestilt til sin fødselsdag i går. Smelt margarinen/smørret ved lav varme i en lille gryde og lad det køle et par minutter
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
Bollerne fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir og hæver i 20 min. Dryp lidt lidt vand på toppen og bag i en forbarmet ovn på 200 grader i 18-20 minutter
Da vi skulle fejre min svigermors fødselsdag, ville jeg gerne lave en anderledes fødselsdagskage end normalt, og da det altid er et hit med en cheesecake, ville jeg kombinere de to ting
Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat med kylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Sidst i Maj var det min mands fødselsdag. Da han normalt altid spiser grove rugboller og havregrød, så det en helt fest, at starte morgen med et par hvede fødselsdags boller
Vand og gær røres sammen og trækker fem minutter. Lad det stå et par minutter til det gelerer. Jeg er ved at planlægge husets næste fødselsdage – først Prinsessen der fylder 5. Bages ved 200 grader i ca 35-40 minutter
"Velkommen i min mors syltekøkken". peberkorn og sukker i en gryde og giv det et opkog i få minutter. Kog rødbederne i 40-60 minutter (ligesom du ville koge kartofler)
Det er simpelthen alt for dyrt, set i forhold til kvaliteten af det færdige produkt og som ved alt andet foretrækker jeg at vide hvad min mad indeholder
Jeg har aldrig været den helt store fiskespiser, hvilket opskriftindekset her på siden nok vidner om, men lige siden jeg var helt lille, har jeg elsket marinerede sild med min mors karrysalat
serverede jeg for mine forældre, da de var her til fødselsdagskaffe. Jeg havde dog i dagens anledning pyntet min Kubus stage med de fine ophæng fra Felius Design
Disse festlige cupcakes bagte og pyntede jeg forleden i anledning af minfødselsdags. Selve det hvide lag på cupcakes har jeg rullet af en almindelig fondant
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.