tilsett resten av melet og sjokoladen og fold det inn til det er godt blandet. 175 gram sjokolade chips. miks godt med håndmikser til alt er blandet 1-2 minutter. Stek i 12- 15 minutter midt i ovnen. 175 gram sjokolade chips
Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Blend dem herefter i en foodprocessor/minihakker så noget er fint og andet lidt groft, jeg kan godt lide, at man stadig kan bide i bittesmå stykker af mandler
Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønne bønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
N. o. k. e. n. y. u. t. g. a. v. d. I. l. i. s. r. P. C. ,. f. ø. G. m. j. ✿. O. p. 6. -. 8. A. T. 5. 1. 0. 3. /. 4. h. Y. B. å. b. æ. S. L. 7. H. R. é. F. `. ´. ¯. ). ░. (. •. \. |. ◠. ‿. _. ¸. ٭. ✻. ☆
N. u. h. a. r. j. e. g. i. t. p. å. l. v. m. n. M. s. J. k. b. f. d. y. ,. -. o. F. D. æ. ø. A. Ø. K. (. 2. ). I. 4. 5. 0. 1. 8. T. C. B. +. S. H. 3. R. L
Mens jeg har gået hjemme efter keglesnit har jeg fået en ny favorit frokost. Det er ikke en jeg kan lave på mit arbejde, så nu hvor jeg er tilbage på pinden må det nøjes med at være weekendmad
Men igennem hele året har disse været minefavoritter (måske fordi jeg har ledt efter dem så længe. For mange år siden købte jeg min første Elizabeth Arden mascara, og jeg elskede den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.