Er så glad for min smoothie twister så jeg kan slet ikke undvære min smoothie nu. Bare det at lave dem synes jeg er så hyggeligt og farverne gør bare man får så meget appetit
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Egentlig er bollerne ikke så omstændige at lave som man kunne tro,og mængden af arbejde/opvask er begrænset – jeg regner bestemt med at de skal laves med mine søstre når de kommer på vinterferie næste weekend Vi fik mange gæster og derfor skulle der også laves en stor portion
Sautér både løg og gulerødder i 1 spsk olivenolie i en gryde ved middel-høj varme i et par minutter, skru derefter lidt ned, tilsæt mælk og fløde og bring det i kog, imens du rører, så det ikke brænder på. med revet ost og bag i ovnen i 30-35 minutter ved 200 grader til overfladen er let gylden
Jeg har lavet falafler før, men det her er nu blevet min nye favorit. Stil dejen på køl i 10 minutter, her vil dejen også sætte sig en smule. De er også rigtig gode dagen efter, hvor du kan varme dem i ovnen i 10 minutter ved 180 grader
Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og sukker og kram agurkerne. Grill pølserne og lun brødene. Server pølsebrødene med grillstegte pølser, hjemmelavet ketchup, fennikelremoulade, agurkesalat og ristede løg
Min papfar elsker at afprøve nye opskrifter, og jeg elsker at være forsøgskanin. For nogle uger siden fandt han en opskrift på hjemmesiden 'Alletiders Kogebog', og opskriften er nem, lækker, sund og yderst velsmagende
betacaroten og b-vitamin - samt mineralet kalium. 1 fennikel3 tsk risvinseddike 2 tsk rapsolie, øko og koldpresset1-2 tsk agavesirup - smag til, jeg kan bedst lide det salt, men nogen foretrækker mere sirup1 spsk finthakket afrikansk mynte - evt, pebermynte1 knivspids cayennepeberfriskkværnet himalayasalt og rosenpeber - jeg brugte en pebermix m sorte, grønne og rosen peberkorn½-1 tsk nigellafrø, også kaldet Jomfru i det grønneTilbered fenniklen - fjern det yderste lag, og vask den godt, halvér, fjern 'hjertet' og hak i mindre skiverBland eddike, olie, sirup, mynte og cayennepeber godt i en skål og hæld over den hakkede fennikel
I weekenden havde jeg mine forældre på besøg til både brunch og aftensmad. Ind imellem fik vi lige hængt et par billeder op, og prøvet min julegave - Game of Thrones brætspil
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.