Syltedeagurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasset er helt tomt. der er kun lagen og enkelte peberkorn, enebær og laurbærblade som svømmer rundt
I dag stod menuen på millionbøfmedkartoffelmosog det var min mand som lavede den, så jeg havde fundet en opskrift fra et blad til ham og bad ham om at tilføje gullerødder
Millionbøf er noget af det nemmeste at lave men smager helt fantastisk. )Her blev det severet med hjemmelavet agurkesalat men smager også godt med rødbeder til
Kom agurkerne i et sylteglas, der er skyllet med atamon og hæld den afkølede lage over. Men det betyder ikke at mit drivhus lider nød - der er altid dejligt varmt ogmed det resultat, at jeger kommet
sukkerfri syltedeagurkerog rødkål med granatæble. Derudover har jeg tilsat appelsin og granatæble, som giver et særligt lækkert præg, som jeg er ret vild med
Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Jeg har tidligt delt disse lækre agurkerullermed røget laks og cremecheese. Her er en lidt anden udgave af en appetizer med agurk og laks – nemlig agurkeskiver med en laksecreme på toppen rørt med pikantost, citronsaft og peber og tilsidst pyntet med lidt karse
Skold dine glas, og skyl dem med atamon opløsning. Du skal bruge glas med plads til ca. Kom alle ingredienserne til lagen (undtaget atamonen) i en gryde og bring det langsomt i kog
Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.