Den fjerde var pigeelefanten til en veninde i frisk pink med strejf af limegrøn. Støvede blå, grønne og brune nuancer endnu en gang tiltænkt mit hobbyrum
Glædelig påske til jer alle. De skal opbevares på køl, og de smager også klart bedst kolde. Bland nu hindbærmosen i det tørre og rør til en ensatet masse 4. Sæt dejen i på køl i 15-20 min, du kan også bruge fryseren5
Læs også. Læs også. Læs også. Mørk chokolade også med orange. Æg og sukker piskes, og de øvriges ingredienser blandes i dejen, og voila så er den klar til at komme i en springform og i ovnen ved 175 grader i ca
Græsk yoghurt eller mascarpone creme passer også rigtig godt til. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Bland alle de tørre ting i skål, faktisk det hele på nær kærnemælk, bland nu skifte vis det tørre og kærnemælken i sukker/olie massen til der er en cremet masse
Vis alle indlæg af Karen Engell Dalsgaard →. Det skal ogsåtil. Et madbrød, der gør sig godt som tilbehør, som sandwichbrød eller bare til et lille glas i utide
Det er stille og roligt – vi sidder bare og hygger os mens vi spiser… Og spiser…. Det har ellers været en tradition i mange, mange år at vi skulle ud til min bedste og holde julefrokost
Og så tilføjer du bare en stor håndfuld friske blåbær sammen med chokolade- og mandelstykkerne. Jeg har lavet kagen mange gange før, og den er efterhånden også lagt på bloggen et par gange, men denne gange har jeg lavet en version med friske blåbær – og det er ikke sidste gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.