Mexicansk inspiration
Anne Naturglad
Anne Naturglad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Mexicansk majssalat
  • (2 portioner)
  • 1 lille dåse majs
  • 1 forårsløg i skiver
  • 40 g mandler i skiver
  • ½ rød peberfrugt i tern
  • 25 g sorte oliven i skiver
  • ½ dåse kidneybeans
  • koriander og oregano – frisk er bedst, men tørret kan også bruges, hvis man ikke har andet
  • saft af ½ limefrugt
  • olivenolie
  • Alle ingredienser til salaten blandes sammen i en skål. Da den bliver bedst, hvis den står i køleskab mindst en time, er det en god ide, at lave salaten så snart kødet er kommet i ovnen.
  • Genial guacamole – efter Christian Bitz’ opskrift i hans kogebog ”Bitz din sundhed.”
  • 2 modne avocadoer
  • ½ dl yoghurt naturel
  • saft af 1 lime
  • 1-2 tsk flormelis
  • 1-2 fed hvidløg
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.