I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Start gerne med at bage kagen min. De fodboldkager, som Malthe havde bestilt til sin fødselsdag i går. Smelt margarinen/smørret ved lav varme i en lille gryde og lad det køle et par minutter
oliven- og tomatprodukter fra Grækenland. Men vælg gerne rug, som også er det kornprodukt, der stiger mindst her under fødevarekrisen – en krise der mest går ud over mennesker i de fattige lande
Den let bitre julesalat får godt modspil af sødmen fra siruppen og det skarpe fra osten. Den store portion mandler til postejen blev lynhurtigt hakket med min nye Bamix Deluxe stavblender
Da vi skulle fejre min svigermors fødselsdag, ville jeg gerne lave en anderledes fødselsdagskage end normalt, og da det altid er et hit med en cheesecake, ville jeg kombinere de to ting
Gik fra metroen ved Konges Nytorv ud af Stor Kongensgade og ved den sidste sidevej på højre hånd, drejede vi ned til havnen og gik tilbage igen langs havnen til Nyhavn
Vand og gær røres sammen og trækker fem minutter. Lad det stå et par minutter til det gelerer. Jeg er ved at planlægge husets næste fødselsdage – først Prinsessen der fylder 5. Bages ved 200 grader i ca 35-40 minutter
Denne uges hovedret, porretærte med kartoffelbund og rygeost, lavede jeg for nylig til min gamle veninde, Sonia – og det viste sig at være hendes livret
marinerede svampe fra Letland. samt i salater i al almindelighed. Ugens menu. Svampen består af et mycelium af tynde hyfer, der er lange rørformede celler, som optager næring fra omgivelserne
Jeg stegte rodfrugterne min gamle wok fra Cambodia. Derfor holder vi i denne uge pause fra de stærke orientalske retter og tager en tur til den danske underverden, lige dér hvor rødderne huserer
og altsammen fra en svunden tid – men ak, kufferten er allerede fyldt op med krydderier. Det kan man gøre på et af de farvestålende markeder, man finder overalt i selv den mindste indiske by
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.