S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Du kan selvfølgelig udskifte chokoladen og marcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
Hvis jeg skulle have lavet desserten til et større selskab eller fest, så havde jeg nok købt pasteuriserede æg, for en sikkerheds skyld (æg som kommer fra stakkels høns i bur – som jeg hader så meget- bvavdr…)
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
ekstra mørk chokolade eller som jeg, mandelsplitter. 10 g 92% mørk sukkerfri chokolade - 80% eller anden chokolade kan også bruges. 10 g 92% mørk sukkerfri chokolade - 80% eller anden chokolade kan også bruges
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.