Men altså, det føles jo ikke særlig meget som sommerferie med det vejr, vi har lige nu. Men nu til dagens opskrift som blev en sommerlig salat lavet på rester i køleskabet
E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Her midt på ugen spiser vi rester, hvilket munder ud i denne lækre og nemme opskrift. Nikolai og jeg har tidligere brugt alt for mange penge på mad, herunder haft et alt for stort madsspild
D. e. r. m. a. n. g. c. h. i. l. d. v. u. s. t. å. ,. j. ø. o. k. f. p. y. 1. 2. M. -. S. b. 9. W. H. (. ). æ. T. F. J. I. A. L. 3. 0. 6. 8. /. 7. 5. x. z. G. r g
Sidste gang, fik vi denne fine og lette dessert, som jeg nu vil dele opskriftenpå. Opskrift. Det er en dejlig måde, at mødes på en gang om måneden, når vi hver især suser rundt i vores egen travle hverdag
Du vil sandsynligvis have for meget creme og derfor have noget til overs. Opskriftenpå bunde er egentlig en opskrift op muffins fra et gammelt hæfte fra Odense Marcipan - en opskrift, som jeg altid vender tilbage til, for den er bare super god
Kom vand på. 1,2 kg kogte kartofler i tern og gerne med skrald. 2 mellem store løg Hakket 1 spsk sukker 1 tsk salt 1 tsk karry 1 tsk paprika 1 då tomat pure 1 liter vand250 g madlavnings fløde 18% 1 spsk smør eller margarine Sautere løget i smørret ved svag varme i en gryde Kom pølserne ved og sku lidt op for varmen
Huen er let - både i betydningen, at den ikke vejer ret meget, og at den er nem at strikke. Den er utroligt blød og sidder meget løst og behageligt om hovedet
Hæld olivenolie på (nok til at alt bliver dækket, men ikke så meget så det bliver friteret). Kom salt ved (så meget som du ville bruge hvis din mængde kartofler skulle koges)
Min oprindelige tanke var at den skulle køre lang tid på lav varme men smokenatoren, men efter at have undersøgt det lidt fandt jeg ud af at kødet er relativt fint uden særlig meget fedt og bindevæv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.