Opskriften er hermed formidlet videre for OBH Nordica, så vi kan sætte fokuspå deres dobbelte vaffeljern, hvilket er noget så genialt, hvis man spørger mig
Ugens første dag står på indisk inspireret mad, en vegetarisk currymed søde kartofler, kikærter og krydderier – server evt grove ris eller naanbrød til og en klat cremefraichepå toppen
Opskriften her er vist medfokuspå at du frit kan vælge om du bruger bønner, kikærter eller linser (en af mine tidligere kursister har også haft gode erfaringer med at bruge frosne, optøede edamame bønner), og at der også er mulighed for at variere de kerner, mandler eller nødder du bruger
Vi fik en smule hjælp fra chefkok David Johansen og de andre kokke på Kokkeriet, og så slog vi os ellers bare løs i køkkenet, hvor fokus var hakket kyllingekød og alternative måder at bruge det på
Her er der fokuspå ærligt, ligetil, lækkert brød til folk i London. Sammen med kollega og makkeren Karolis, får de sammen, de bedste klassikere på hylderne
Det betyder meget for os, at der er fokuspå det, fordi vi har været så plaget af forskellige ting med vores katte, så for at udelukke så meget, man nu kan, kigger vi efter den slags ansvarlige opdræt
I denne uge er der derfor fokuspå dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap medavocado og laks, risnudler med edamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
Jeg synes, at Anne Hjernøe kommer ganske godt fra det – selvom jeg selv arbejder med at tilberede og producere salater hver dag, formår hun alligevel at åbne mine øjne yderligere, for der er virkelig mange måder at bygge en salat op på, og der er virkelig mange spændende råvarer at tage udgangspunkt i
– Pas på, den ligger tungere i maven end nu lige regner med, synes jeg. Jeg har vist tidligere nævnt at jeg er så heldig at være en del af en madklub, med nogle skønne tøser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.