100 gram
æblemos (jeg bruger den fra Urtekram, som kan købes i eksempelvis Føtex)
50 gram
mandelsmør tilføj til kurv
1 tsk
ren vaniljepulver tilføj til kurv
1 tsk
øko bagepulver tilføj til kurv
1
avocado
100 gram
mørk chokolade – jeg brugte en blanding af to økologiske chokolader fra Vivani – en meget mørk og en lys – som begge er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker, og derfor påvirker blodsukkeret meget mindre. Den ene har en kakaoprocent på 92 og den anden en 50. Tilføj Vivani ekstra 92% ekstra mørk chokolade til kurv og/eller Tilføj Vivani 50% lys chokolade til kurv
Jeg valgte en mazarinkagemed grofthakket mørk chokolade. Lørdag havde jeg en aftale med min medbagesmølf Mads om at vi skulle vise at vi godt kunne bage en kage uden at den blev tør og kedelig
), der er en mazarinkagemed rabarber, hvid chokolade og sprød crumble. Jeg har valgt at kalde den semisund i parentes, for her er der sparet så meget som muligt på sukker, smør og hvedemel (med inspiration herfra), men uden at udelade det helt
I dag har jeg lavet fyldte chokolader, med café latte ganache. Bank formen i bordet, hæld det overskydende chokolade fra og skrab formen ren med en stor spatel
Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt
Chokoladeganachen går som en drøm til appelsinsorbeten. Tilmed er den ganske enkel at lave - husk blot at lave sorbeten i god tid, hvis du ikke har en ismaskine, da den så kræver mindst 5 timer i fryseren. 100 g god mørk chokolade. 2) Skrab frøene ud af vaniljestangen og kom dem sammen med stangen i gryden. 4) Pres de 5 af appelsinerne og tilsæt 5 dl appelsinsaft, som blandes godt sammen med sukkerlagen. 5) Smag til med lidt melis, hvis nødvendigt. 8) Bræk chokoladen i mindrestykker og kom dem i fløden. 9) Smag til med appelsin. 100 g god mørk chokolade
Til opsmøring af kager, topping på cupcakes, eller chokolade trøfler, vælger man en ganachemed meget chokolade i forhold til fløde, men er det til fyld i en kage, vælger man en opskrift med mere fløde og mindre chokolade
Fødselsdagkage Liverpool,og Smørcreme med æble lak. Nødde chokolade bund Opskrift. ▼. september. (12). Wedding Cake for Karolina and Sanel, ønsket var en
K. a. g. e. r. n. h. j. l. v. t. i. m. s. ø. b. y. u. p. ,. o. f. k. d. c. E. æ. -. ). 1. 2. 5. M. 7. 0. ½. B. å. 3. T. /. 4. P. C. %. G. V. S. 8. A. R
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Åben pakken medchokoladen, knæk et stykke af og spis det. Jeg har brugt med figen smag. I dag vil jeg gerne dele denne opskrift på sunde chokolade kugler
Chokolade cupcakes med jordbærcenter – hvordan lyder det. Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Kom derefter chokoladeblandingen i, lidt af gangen under omrøring
Du vil med stor glæde modtage denne nyhed, hvis du er lige så stor en chokolade elsker som mig. Chokolade har normalt ry for at være usundt og noget man skal passe på
Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.