Nu er det i forvejen ikke specielt vanskeligt at lave en mayonnaise, men jeg faldt over denne youtube video, hvor Gordon Ramsey viser hvordan man kan lave en mayo på ti sekunder, og jeg har gjort lige sådan de sidste mange gange
Ingen sprøde pomfritter eller brød uden den perfekte mayo. Jeg har endelig kommet frem til den lækreste mayo dip som jeg altid plejer at få på en restaurant der hedder CoccoBello i Randers, den passer bare perfekt til at sidde og dyppe sit brød, kiks eller pomfritter/kartofler i, men pas på den er vanedannende
Da jeg første gang hørte om mayonnaise i sushi, var jeg meget skeptisk. Jeg forbinder sushi som noget frisk og let, og mayonnaise som noget tungt og fedt - så de var hinandens modsætninger
Ingredienser estragon mayonnaise. Start med at lave Mayo, find en høj skål frem samt et piskeris, det er ikke svært at lave mayo, men man skal piske og man kan meget bedre styre konsistensen, når man pisker i hånden
Den oplagte variant er med creme fraiche og rødløg, fx på små blinis, hvilket er utroligt lækkert, men jeg har her lavet et par varianter med hjemmerørt mayo
Det blev så til salat mm, bøf, bacon og spejlæg og hertil hjemmerørt mayo. Mayo laver jeg således. Når dette er pisket let sammen tilsættes ligeså stille valnøddeolie til mayo'en har den ønskede konsistens (ca
sort peberGode boller (gerne hjemmebagte grove burgerboller - jeg har dog brugt købe-ciabattaboller denne gang)AgurkMangoSandwich mayo (Hellmann's er bedst, synes jeg)Jeg bruger kyllingefiletter, som jeg selv hakker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.