2. Rend grøntsagerne, skær gulerødderne i skiver, skær løgene i store både.
3. Blandt kød, gulerødder, løg, kikærter og svesker/abrikoser i en stor skål. Tilsæt 4-5 spsk. olie og krydderier (dosér krydderier efter behov) og bland godt rundt.
4. Lad alle ingredienser trække i skålen i køleskabet mindst 1 time og gerne længere.
5. Hæld alle ingredienser i tanginen og placer midt i forvarmet ovn på 175 grader i ca. 45 min. Rør gerne rundt en gang eller to under tilberedning.
6. Servér med ris og friskhakket friskhakket mynte.
Her er en klassiskmarokkanskopskrift. Lergryderne med det koniske låg – taginerne – står og simrer over kulbækkener eller gasblus itimevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
Hvis du ikke er indehaver af en Tagine - så kom låg over der ikke dækker gryden helt. Ristede mandelflager og korianderbladeGedekødet skæres i tern og fyldes i en skål sammen med dadler der skæres i stykker og snittede rødløg og snittede gulerødder
Masser af nøddesmag, forskelligekonsistenser og marokkanske toner. Jeg er vild med kikærter, jeg er vild med tahindressing og jeg er vild med ristede nødder, så inden jeg giki gang, var jeg helt sikker på, at jeg også ville være fan af denne salat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. l. a. v. d. n. u. r. o. s. t. m. b. h. ø. k. -. ,. M. f. y. p. D. å. æ. G. 3. 4. 5. 0. 1. /. j. c. F. S. 2. K. A. H. R. 6. 7. 8. L
SKØN OG KRYDRET MARROKANSK TAGINE MED OKSEKØD – TILBEREDTI STEGESO. Så fikviendelig afprøvet Jespers fødselsdagsgave – nemlig den lækre stegeso fra Holm, som kom sammen med et abonnement på magasinet gastro
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. a. l. s. å. n. m. ,. d. p. u. g. ø. o. k. v. h. æ. b. (. -. J. f. )
Marokkanskkylling og couscous. Det er med at udnytte grillen, imens vejret stadig er godt. Jeg elsker at grille, fordi jeg elsker smagen, man kan få ved at grille kød, fisk og grønsager
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Mmm jeg har for stykke tidsiden lavet denne lækre marokkanske suppe med kikærter. Den blev virkelig lækker og en jeg heltsikkertvil lave igen, så derfor får i her opskriften
Her er en variation over den klassisketagine med lammekød. Her er brugt hakket lammekødi stedet, som er rørt med masser af mynte og krydderier og stegt på panden inden bollerne har simret med saucen
SÅDAN EN MÅ DU EJEEn tagine er et specielt glaceret lerfad med kegleformet låg. Fisk, kylling eller kød tilberedesi fadet sammen med krydderier, urter og grøntsager
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. b. u. r. g. s. t. a. m. f. d. o. k. ø. J. l. v. å. ,. c. H. h. ". y. A. M. K. 2. p. ½. 8. 1. 3. F. S. æ. B. V. L
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. n. s. e. r. t. v. k. l. g. o. b. h. ø. ,. m. d. a. u. j. f. å. p. -. æ. D. H
Forberedelsestid. Tilberedningstid. 30 minutter. 40 minutter. 700 g lammekøllei tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og imindre tern [. 1 spsk hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.