Masser af nøddesmag, forskellige konsistenser og marokkanske toner. Jeg er vild med kikærter, jeg er vild med tahindressing og jeg er vild med ristede nødder, så inden jeg gik i gang, var jeg helt sikker på, at jeg også ville være fan af denne salat
Jeg er fan afmarokkansk mad. Jeg er fan af aubergine. Marokkansk kikærtesalat med aubergine, tahindressing og pekannødder / Marokkansk krydrede oksespyd /
J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. m. B. ä. h. c. ,. v. l. j. b. y. -. æ. w. u. ø. D. å. O. H. K. P. W. G. 2. I. 1. 0. ½. (. M. ). F. 3. S. 4. T. 5. 6
E. n. h. e. l. t. a. m. i. d. g. v. r. s. f. k. u. ø. M. y. o. -. b. p. D. å. c. æ. j. G. ,. H. C. 2. I. 7. 5. 1. 3. ½. /. 4. z. 0. q. (. ). F. L. S. K. B. T. 6. x. '. 8. 9. R. J. V. A
Det smager af noget. Marokkansk mad er ofte enormt velsmagende og "fragrant" som man siger på engelsk. Kartoffelmos af søde kartofler kan man spise til rigtig mange ting, og hvis man ikke har prøvet det, så er det virkelig forsøget værd
Igår aftes sammenbiksede jeg denne fuldstændig formidable ret. Marokkansk mad er fantastisk fordi, der er så mange smage på samme tid, og så er det ofte fantastisk farverigt
En dejlig sydindisk chicken curry med masser af smag uden at den bliver alt for stærk. limesaft. Læg chili, hvidløg, koriander, mynte, kanel, peber, sukker, worcestershire sauce, ingefær og limesaft i en høj skål
Tag panden af varmen og lad det køle lidt af. Pil og hak hvidløgene fint. Skræl og hak ingefæren fint. Varm olie og sennepsfrø op på en pande, til frøene begynder at poppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.