Læk kødet i og dæk med et låg eller stanniol. Overhæld kødet med marinaden jævnligt. Kogebogen dk. 600 gr Svinemørbrad. ovn og steg kødet i ca 30 minutter. Hæld stegeskyen/marinaden over i en gryde ogkog det op med 100 gr
Det kan serveres med mange ting, men jeg valgte hasselbagte kartofler og grønkålssalat med granatæble og feta, samt en dressing på cremefraiche, samt og peber og røget tabasco
F. o. r. n. y. l. i. g. ,. d. a. v. e. t. u. S. p. b. s. f. æ. m. ø. k. C. h. j. å. é. D. O. T. (. ). J. K. -. z. M. G. 2. 1. c. R. 0. ½. 3. A. x. P. L. 4. 5. B. . V. *
Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Anret blomkålssalaten på et fad og drys med forårsløg, bacon og solsikkekerner. Skulle du have lyst til en broccolisalat i stedet, så kan du sagtens udskifte blomkålen med broccoli og ellers bruge samme fremgangsmåde
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Ikke nogetmed at bruge kulholdere ude i siden. Så hvis du har favoritter, så bare i med dem. Du kan sagtens bruge andre krydderurter som fx timian og allehånde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.