S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
) Valgte at marinere den og spise den med stegte rodfrugter og rødvinssauce. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Ikke noget med at bruge kulholdere ude i siden. Der skal være så meget marinade at det kan dække lammekøllen godt, og marinaden skal være som en tynd grød, så hold lidt igen med olien
På med bønner og bok choy. Server med et drys sorte sesamfrø og evt. I en knaldvarm wok opvarmes lidt sesamolie sammen med den resterende del ingefærpasta i 30 sekunder
Så jeg dryssede i Fakta og fandt to dejlige flanksteaks på tilbud. Grovfritterne lavede jeg ved at blande kartoflerne med olivenolie, timain, salvie og salt for så at smide dem i ovnen i ca
Server kødet med safranris og ratatouille drysset med revet basilikum. Flanksteakmed Ratatouille og Safranris til 2 personer. 1 flanksteak ca. Krydr kødet med salt og paprika og steg i olie 3-4 min. 1 flanksteak ca
Læk kødet i og dæk med et låg eller stanniol. Overhæld kødet med marinaden jævnligt. Hæld stegeskyen/marinaden over i en gryde og kog det op med 100 gr
J. e. g. l. a. v. d. m. t. i. h. n. j. f. ø. r. u. o. p. s. k. N. I. å. æ. b. ,. S. y. T. R. D. c. 1. /. 2. é. (. ). 3. 0. -. F. U. M. B. 5. L. 4. K. H. 6. O. A. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.