Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Kog vand op i en gryde med en smule salt, og kog dem deri i ca
Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Smør indersiden med sennep og vend stykkerne herefter i rugmel på begge sider. Vask blegsellerien og skrald de det yderste lag af med en kartoffelskralder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.