En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Agurk, laks og smøreost er simpelthen en fantastisk og smagfuld kombination. I menulinien, under opskrifter, har jeg derfor tilføjet endnu en lille kategori – Små retter, hvor du finder denne og mange flere
Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognenog har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Serveres straks, og vi fik yderligere lidt frisk mango, avokado ogagurk i tern med hakket persille. Den anden dag stod menuen på stegte nudler, hvilket egentlig var på menuen indtil jeg opdagede en rest kogte ris fra i søndags
Fordelene er at vi ofte prøver nye ting og sjældent spiser det samme om og om igen. Min favorit er de barbecuemarinerede kyllingespyd, mens kærestens er de sennepsmarinerede
Syltede agurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasset er helt tomt. der er kun lagen og enkelte peberkorn, enebær og laurbærblade som svømmer rundt
Server aspargesene til de marineredeagurkerog rejer og brug marinaden til at dryppe over risene. Vend rejerne med agurkerneog lad dem trække mens tilbehøret gøres klar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.