Super lækkert – og så synes jeg, at de blev rigtig fine at se på også. 200 g marcipan 2-4 spsk god, mørk rom 150 g valnøddekerner 200 g mørk chokolade Flormelis Sådan gør … 200 g
Du kan fx servere den til kylling, frikadeller eller andet kød, og så kan du sagtens udskifte valnøddermed andre nødder eller soltørrede tranebær med dadler, hvis du har lyst til det
Drys med resten af de brændte mandler og lad dem køle helt af i køleskab. Brændte mandler og marcipan går rigtig godt hånd i hånd, og dette er en af de tilbagevendende typer konfekt hos mig
Vask kirsebærende og kom dem i en ren beholder med låg. Hvis jeg lige har en skvat rom stående eller kirsebær til overs (den sjældne dag hvor jeg ikke lige har lyst til at proppe mig med friske kirsebær), sætter jeg gerne kirsebær i rom, så jeg har det klar
Skal du servere kiks med ost. De kan sagtens laves dagen i forvejen og stilles på køl. Varm honning, citron, vand og vanilje (skrab først kornene ud, men brug både korn og de tomme stænger)
sukker Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og salt og bland det sammen medvalnødderne. Bland det moste banan sammen med æg, mælk, smør og sukker, og vend det i den anden blanding
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.