- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
Kan også anvendes som ingrediens, men, især her i starten af foråret, er det meget surt uden sødestof, og kan derfor ikke anbefales som dessert medmindre man søder det
Pynt med frisk frugt eller hakket chokolade og nyd din marengskagemed familien. Hæld sukkeret ned til æggehviderne imens du pisker og bliv ved med at piske til sukkerkrystallerne er opløst og massen er blevet mælkehvid
Min erfaring med rabarber er, at det normalt kræver en pæn del sukker for at opveje rabarbernes syre, men jeg havde lyst til at prøve en rabarberkompot uden tilsat sukker og gik derfor igang med eksperimentet her
Bland vaniljekornene med lidt sukker og kom blandingen, samt resten af rørsukker og Sukrin i gryden. Resultatet blev en lækker rabarberkompot, hvor jeg har prøvet at spare på sukkeret, men stadig opnår den søde og syrlige smag
Vi spiste rabarberkompot til morgenmad på skyr, yoghurt, ymer og oven på ostemaden. Alle ingredienserne, også vaniljestængerne kommes i en lille gryde, og det røres godt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.