D. e. t. r. a. l. i. d. s. p. æ. n. …. h. v. A. u. m. K. k. -. F. o. g. å. j. ,. b. H. f. O. ø. (. 1. ). 2. 0. c. ½. 6. S. y. T. N. E. 3. 8. J. P. I. B. 5
Skær manchego-osten i tern. Dryp med olivenolie. Bland tomat, serrano, manchego, kapers i en salatskål. 6 store tomater6 store skiver serranoskinke100 gr manchego3 spsk kapers1 bundt basilikum6 spsk olivenolieSalt og peberTænd oven på 200 gr
revet manchego. Det er for eksempel første gang, jeg har forsøgt mig med revet knoldselleri. En anden god kombination er grundsauce, artiskok, oliven, manchego, revet prosciutto og god oliven olie
Nu er jeg på igen med den lækre low carb kasse, en gang om ugen. Mit humør når uendelige højder hver mandag over de økologiske lækkerier og ikke mindst de inspirerende opskrifter der følger med
En Manchego ost. Med tiden er det dog blevet til mere og mere ekstra. Ikke mindst fordi jeg faktisk ikke bryder mig ret meget om osten eller choriso, og gerne vil eksperimentere lidt mere, med de små mundrette bidder
Til hapserne her blev der på siden spist sorte oliven,salte mandler, manchego og søde cherrytomater. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien
Det er vigtigt, at du holder øje med gryden og jævnligt rører grundigt, da det nemt brænder på. Lav et lag med ostesauce og kødsauce, og afslut med det resterende ostsauce
Fordel det herefter med fingrene. Når de er klare, så tilsætter svampene, og lader væden svitse fra inden du tilsætter osten og lader den smelte, inden creme fraiche kommer på og der smages til med salt og peber
reven parmasan eller manchego, det bruger jeg da komælk ikke er godt i min maveSådan gjorde jeg. Jeg har til min fødselsdag fået en lille fin kogebog med risotto opskrifter, og har det sidste ½ år været i gang med opskrifter på mange forskellige måder
Tænker rigtig meget på manchego og ja rødvin. Meget senere – heldigvis – stod den på mad hos min lillebror med hele min skønne og støjende familie Skævede godt nok noget til deres druemost, men skålede i vand og nød min rib-eye fra grillen
Her serveret sammen med to blødkogte æg og lidt manchego – perfekt og mættende morgenmad. Coleslaw er spæk fyldt med fibrer, smag og ikke mindst masser af mæthed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.