Majspandekagermed fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
De fungerer godt både til frokost eller aftensmad, og du kan fylde dem med dit yndlingsfyld. Mine blev en vegetarisk udgave, men det smager også fantastisk godt med kylling, hakket oksekød eller røget laks og friske grøntsager
Hvis I følger lidt med i “min historie” på Instagram, ved I nok at de her majspandekagermed forskelligt fyld er blevet noget af en favorit her på Kvisten
Vil du gerne holde lidt igen med dine kalorier, kan du vælge at lave pandekager af mindre dej - men du bør dog spise alt fyldet, så du stadig bliver behageligt mæt
Server med ønsket fyld. Nå men vi har fået købt noget økologisk majsmel, så det var oplagt at få lavet nogle majspandekager eller som nogle ville kalde det tortilla/mexikanske pandekager
Og så er de velegnet til alt slags fyld koldt som varmt og endda med peanutbutter til morgenmad. Hvis man er til en luksusversion kan man tage en brik havre eller soya fløde og blande op med lidt vand og bruge det som væske, så bliver de virkeligt labre
Imens bunden er i ovnen, røres osten medwasabi og smages til med salt, peber og citronsaft. I går var bloggeren fra TYK MEN GLAD også blevet inspireret af selv samme pizza og så tænkte jeg, at det også måtte være tid for mig til, at komme i gang med bageriet
Dertil lavede jeg pandesvitset squash medwasabi og (igen) spidskål (fordi det smager rocker-godt. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz), lavede jeg i går en fantastisk middag med torsk i en tomat/kokossovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.