Det er efterhånden al al for lang tid siden, at jeg har lavet en indlæg her på bloggen. Det er helt fantastisk, men det er bestemt også en hård omgang, men det hårde arbejde kommer jo kun os selv til gode
Hver eneste morgen laver jeg en lille omelet med fire æg til fruen og jeg - næsten hver morgen. Det er så dejligt nemt at lave en lækker omelet (der på italiensk hedder en frittata og på spansk en tortilla) og til aftens måltid blev jeg inspireret af en pizzaopskrift med rødbede
Når jeg tænker fastelavn, husker jeg tilbage på glæden ved at skulle klædes ud og mødes med klassekammerater osv for at slå katten af tønden, og hvordan vi ofrede alt for at nå at få noget af de godter tønden nu bød på
Har længe ledt efter en müsli som levede op til mine krav - masse lækre nødder, ikke for meget tilsat sukker, ikke tilsat alt muligt der starter med E og slutter på en række tal, ikke for meget mættet fedt - og så skulle den stadig være knasende sprød og lækker
Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Men skal du hente den først, så er tidsforbruget noget nær det samme. Den tærtedej du får opskriften på her tager ikke mange minutter at rode sammen, og den er nem at have med at gøre
Det eneste der er fælles for alle opskrifterne, er at de indeholder pasta og en dressing. Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
Dog er det jo ikke den dyreste fisk du kan finde på markedet. En rigtig sund og velsmagende mundfuld. Den er velegnet til at røge, marinere, grille, stege og dampe
Okay, det er nok noget af en påstand. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan lidt hen ad gulvbrædder eller seletøj
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Et navn forpligter. Vi køber hvert år et helt lam – et monsterlam, stort, mørt og lækkert. De er lokale, så de bliver også slagtet i Aidt, ligesom vores stude
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.