Nødder køres en tur i en foodprocessor, skal ikke males. Cacao kommes ned i og der køres igen. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
Blend ingredienserne sammen i en foodprocessor. Det sker aldrig for dig, og det sker bestemt heller aldrig for mig, men vi kender helt sikkert nogen, det sker for, og derfor må vi hellere lige fortælle dem, hvad de skal gøre, når … når kagen mislykkes
J. e. g. l. a. v. d. i. ø. r. s. ,. m. n. f. t. o. k. b. u. '. I. å. c. h. O. p. j. C. -. B. 2. 5. 3. M. y. w. 1. 0. 6. K. F. æ. (. S. ). P. R. E. A. H. T. /. 4. . g
Til basen skal alle ingredienserne i en foodprocesser, indtil det er en nogenlunde jævn masse. Massen skal presses ned til en bund, der passer til en form, du har
Der findes sikkert utallige opskrifter på rawfood brownies ude på nettet, men jeg synes alligevel at min version fortjener en plads også, specielt fordi det er en opskrift, jeg har lavet om på løbende og som nu er helt perfekt efter mine smagsløg at bedømme
En god kop kaffe med hjemmebagt kage til får hyggen til at brede sig og når man vælger at bage selv, er der nogle forholdsregler, det er klogt at forholde sig fornuftigt til
Jeg er hjemme hos min søster og her bliver der bare ædt igennem. skal og det hele. Når dejen er færdigbagt tages den ud og skæres i små firkanter imens den endnu er blød
Pistacie drøm - rawfood brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Med udgangspunkt i Jens Casupeis opskrift fra "RawFood" på panna cotta, moderede vi den og lavede en flot lyserød med fersken og passionsfrugt på toppen
Samtidig sparker det gode indhold af kostfibrene røv og bidrager yderligere til en hurtig mæthed, idet de svulmer op ved at opsuge væske når mavesækken nås
Pas på dejen ikke bliver for vandet, pulpen gør det blødere end det ser ud. En af dagene stod den på selleriburger, og fordi vi gik helt juice amok, havde jeg en idé om at lave raw vegetarbøffer af pulpen
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Når det hele er bruset meget af, hældes det på kagen. I det den er færdig, skal du prikke huller deri. Og han har stået i kælderen et stykke tid, alt for længe er han forsømt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.