Min mors dessert. Arbejde, arbejde og arbejde lagde den ene forhindring ud efter den anden, så den stod i stedet for på mad fra fryseren, købe-mad og andet – mereeller mindre – godt
Så er jeg klar med madplanerneigen, og jeg har gået lidt og tænkt over konceptet. Måske bliver det bare noget a la ‘nem hverdagsmad’ som i dag, og temaernekommer nok til at gå igen
Ugens første dag står på indisk inspireret mad, en vegetarisk curry med søde kartofler, kikærter og krydderier – server evt grove ris eller naanbrød til og en klat creme fraiche på toppen
en klat yoghurt og frisk persille på toppen. Suppedag og en god én af slagsen med en cremet blomkålssuppe toppet med friske æbletern og ristede græskarkerner
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
Bagt tomatsuppe med timian toppet med cremefraiche og ristede hasselnødder. Jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har spist masser af lækker (jule)mad de sidste uger og har brug for at komme tilbage til hverdagen og de sunde vaner
Så i dag står menuen på grove gulerodsvaflertoppet med hummus og bagte rodfrugter. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men ermere som inspiration til temaet
en cremet græskarbygotto toppet med grønkålschips, en smule brunet smør og ristede hasselnødder. Det har jeg i hvert fald prøvet flere gange, og derforer denne søndags madplan fyldt med hverdagsmad, der vil imponere de fleste og max tage en time at lave
Toppet med skyr, friske koriander og ristede mandler som min yndlingsversion. Det er ved at blive koldere udenfor, så jeg tænker, at temaet for denne omgang er på sin rette plads
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.