Madpandekager. Kikærtewraps medfyld. Jeg bliver aldrig træt af at eksperimentere med wraps og jeg bliver aldrig træt af at eksperimentere med mit kikærtemel
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldetmed hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
Man kan variere fyldetmed bl. Varm madpandekagerne som beskrevet på pakken. Man kan svitse et løg sammen med kødet for at give lidt ekstra fylde og smag
Hæld det i en skål, og vend farsen grundigt sammen med soja, mirin, chili, og sesamolie. Lad farsen hvile en ½ time, og den er herefter klar til at blive fyldt i fx wontondej til dumplings
Her slutter dette lille eventyr med fokus på "ingen-madspil", og denne gang blev det til en portion madpandekagermed ekstra tryk på mad, da de ikke smager særlig sødt, som pandekager normalt gør, men netop smager af rugbrød
Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
Server pandekagerne medkyllingefyld, grønsagsfyld og revet ost. Fyld. Og bare fordi vi ikke længere faster, kan vi jo sagtens fejre dagen med pandekager
Du kan enten vælge at servere pandekagerne sådan – eller gøre som vi gjorde, fylde dem med kød, rulle dem, drysse med revet ost og bage dem i ovnen i et ildfast fad (tid
pisk godt med el-piskerDet tager minimum 4 timer at afkøleDu kan undlade Husblas og bare afkøle og piske op som flødeskumJeg har kun prøvet en slags skumbanan, men i princippet kan du bruge andre slagsKilde Cakemummy på SCD 2 pk caletti skumbanan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.