Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Det er jo ikke hver aften man har tid (eller lyst) til at stå i køkkenet og snitte grøntsager i flere dage, hvilket primært er min motivation til at planlægge min mad i flere dage frem
er du til alskens krimi-tv og måske også noget psykologisk thriller. Nu skal jeg have samlet kroppen om at handle ind til ugens madplan og måske have Kenny til at bage mig et brød (hvis ørene kan klare det) og så skal dynen være min bedste ven i kampen mod virus og bakterier
lidt chili hvis man er til det hotte. -). Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, om det var bacon eller bare ekstra stegt kartofler, der var i flødekartoflerne, så jeg gik hen og spurgte grill-masteren
Vi besluttede derfor, at han skulle have sig en kage - så kunne jeg også få stillet min bagelyst. ) Derudover fik han en stor salmiak-slikkepind, som vi fandt på Hjallerup Marked
Til frokost tog jeg mig en makrelmad med en let mayo og en færdiglavet rodfrugtsalat fra Føtex. Jeg er aldrig fanatisk med min mad, så er jeg sulten, så spiser jeg også
Tilberedningstid. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får en smule farve. Start krapylet mens du tilsætter olien i en tynd stråle til pestoen har den ønskede konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.